Lotto jackpott

Vem har väl inte fantiserat om att bli storvinnaren på Lotto: att pricka in alla rätta nummer och höra fanfarerna ljuda, för att sedan stå där med blomsterkrans och en hel del slantar rikare. Att äntligen ha råd med den där drömresan eller den nya bilen du spanat på. "Inte skulle väl jag?" är det kanske många som tänker, men faktum är att det faktiskt finns folk som vinner Drömvinsten. Att det skulle vara just du är inte mer konstigt än att det skulle vara någon annan.

foto

Hur lyckas man?

Att vinna storkovan behöver inte vara en komplicerad process, du behöver med andra ord inte vara en spelmästare för att vinna. Spelar du på Lotto är det dina egna turnummer som kan ta dig till storvinsten, och det kan visa sig vara mycket lättare än vad du tror. Det enda du behöver göra är att putsa upp turen och ge det ett försök!

Kom igång och ge lyckan en chans, så kanske just du når Drömvinsten

Har du tänkt på att lyckan kan vara enbart några klick bort? På Lotto går spelet ut på att pricka in sju nummer av trettiofem, du kan välja dina sju turnummer eller låta datorn slumpa din lottobricka. Är du dessutom ensam med dina unika nummer är du garanterad en miljon i vinst. Sedan väljer du hur många brickor du vill spela på och inväntar dragning som sker två gånger i veckan.

Hur når jag drömvinsten?

Om du väljer att spela med Joker har du chans att vinna Drömvinsten. Då krävs sju rätt på Lotto och minst två rätt på Joker. Drömvinsten ligger alltid på minst 75 miljoner kronor. Låt din dröm bli verklighet och se hur mycket dina turnummer kan skaka fram. Ge lyckan en chans!