Aha Bingo
 


Vill du uppleva virtuell bingo utöver det vanliga? Då ska du passa på att kika in hos ahaBingo på nätet. Många förknippar nämligen bingon med ett spel som är väldigt socialt. Särskilt när man tänker på hur det är att spela bingo i någon av alla de traditionella spelhallar som finns runt om i Sverige i dag. Därför kanske många som inte har provat på att spela bingo på nätet tror att det är väldigt osocialt. Eller så trivs dem med det faktum att de kan krypa upp i soffan med sin bärbara dator eller surfplatta och ägna sig åt lite bingospel alldeles själv och njuta av lite lugn och ro. Väljer du däremot att spela hos ahaBingo kan du slappna av i hemmets trygga vrå men samtidigt vara social! Hos ahaBingo kan du nämligen passa på att träffa nya bekantskaper och skaffa dig en egen profil där du kan blogga, lägga upp bilder och mycket annat!

Aha Bingo

Aha Bingo

Spela bingo med vänner

Det ger ett visst mervärde att ha din egen profil hos ahaBingo. Du får snabbt en överblick på andra spelare och kanske kan du också träffa nya eller till och med gamla vänner på sajten. För att andra också ska kunna få en inblick i vad du är för en person och vad du pysslar med kan du skriva en kort och koncis presentation av dig själv som hamnar på din profil. Sedan kan du som sagt också föra en blogg, alltså en virtuell dagbok, där du kan bjuda på historier från ditt liv eller bara skriva om vädret om du önskar. Det är helt upp till dig vad du vill skriva om eller om du ens vill skriva överhuvudtaget.

Många tycker att det är väldigt roligt att titta på bilder och hos ahaBingo kan du dela med dig av bilder som du tycker är fina eller roliga. Eller varför inte bara ladda upp några bilder på dig själv så folk ser hur du ser ut? Du kan till och med skapa virtuella fotoalbum som dina vänner på ahaBingo kan bläddra i.

Som du redan nu märker erbjuder ahaBingo något mer än bara själva bingospelandet. Även om det är själva huvudpunkten i att man söker sig till sajten. Dock kan du genom en sökfunktion också leta reda på andra vänner som håller till på ahaBingo och du kan söka efter dessa genom att skriva i var de bor, eller på deras riktiga namn eller användarnamn. Det är ju alltid roligt att knyta nya bekantskaper och när du spelar hos ahaBingo kan ni hålla kontakt på lite olika sätt. Du kan till att börja med använda rums-chatten som du kommer åt i varje spelrum på sajten. På så sätt kan du prata med dina motspelare under tiden ni spelar bingo. Sedan kan du så klart också chatta direkt med dina bingovänner genom privata chattar. Då hålls allt ni skriver enbart mellan er två. Du går helt enkelt in i din ”mina vänner” lista och väljer vem det är du vill chatta med.

Ibland vill man kanske bara lämna ett litet avtryck hos någon och därför finns det något som kallas för gästbok. Alla medlemmar har en sådan och det är bara att skriva en liten hälsning när man känner för det. Så det finns med andra ord ganska mycket utöver bingon att utforska hos ahaBingo. Varför inte spana in sajten och se vad du tycker?

Bingo hos ahaBingo

Om vi återgår till huvudskälet till varför du kommer in på sajten så är det ju så klart själva bingospelet som lockar dig! Och i vanlig ordning krävs det att du blir medlem för att du ska kunna ta del av alla olika bingospel och ha chansen att vinna lite pengar som känns bra i plånboken. Det blir du enkelt och kostnadsfritt genom att du fyller i personliga uppgifter och därefter är det dags att börja spela. Dessutom får du också en liten välkomstpresent i form av 50 kronor att spela bingo för!

När du väl har registrerat dig så vill du ju självklart komma i gång med att spela och det gör du enkelt genom att klicka på fliken ”spela”. Då kommer du att få upp alla bingospel som finns tillgängliga hos ahaBingo. Du kan lätt se vilket som är mest poppis för tillfället eftersom det är populariteten som bestämmer hur listan ser ut. Sedan väljer du vilket av dem du vill spela och då ska du alltså köpa brickor.

ahaBingo har verkligen satsat på att sticka ut på bingomarknaden och det är ett smart drag med tanke på hur hård konkurrensen är där ute på nätet. På sajten kan du nämligen själv bestämma vem du vill ha som bingoutropare! Det finns en hel rad välbekanta ansikten som hälsar dig välkommen till bingospelet och som sedan läser upp de dragna bollarnas nummer. Välj mellan bland andra Timbuktu, Maria Montazami eller Per Morberg och många fler.

För att du inte ska missa några särskilda event som händer under veckodagarna bör du definitivt kolla upp hur veckans spelschema ser ut. Då kan du enkelt se om det är något särskilt du vill vara med och spela om så att du aldrig missar något som händer hos ahaBingo.

Bingovarianter

För den som föredrar den traditionella bingon finns det så klart alternativet klassisk bingo där det som vanligt gäller att försöka pricka in fem nummer i rad på sin bricka. Det kan vara horisontellt, diagonalt eller vertikalt. Och är du den första som lyckas kan du glatt ropa bingo!

Ett annat bingoalternativ för den som vill prova något som är lite annorlunda finns mönsterbingo. Då har man ett mönster på sin klassiska bingobricka om 25 nummer och i stället för att få in fem i rad på något vis gäller det att pricka in alla siffror som tillhör mönstret på bingobrickan. Den spelare som först lyckas med detta kan ropa bingo och kammar hem potten.

Sedan finns det också ett bingospel som kallas för variantbingo. Detta är något för dig som gärna fortsätter spela efter att den första spelaren får bingo. Efter det att någon har fått bingo gäller det nämligen att försöka pricka in två rader i stället och därefter avancerar det med allt fler rader och till sist ska man försöka få ihop en full bricka.

Självklart finns det också jackpottar hos ahaBingo. Ett element som gör spelandet ännu mer spännande! Du kan vinna en jackpot genom att pricka in bingo innan ett särskilt antal nummer har blivit dragna. Antalet kan skifta beroende på vilket bingospel det är.

Men för tillfället är det jackpottarna lite olika i de olika bingorummen. I klassikern ligger jackpotten på 500 kronor, i Maxitrippeln är den 1000 kronor, i M som Maria är den 2500 kronor, i Lustiga-Rummet är den 3000 kronor och till sist finns det Supervarianten där den är uppe i hela 40 000 kronor! Så vad väntar du på? In och spela bingo hos ahaBingo!

Bonusar hos aha

Hos ahaBingo kan du ta del av bonusar precis som på de allra flesta andra bingosajter. Är det första gången du ska sätta in pengar på ditt konto och du sätter in minst 100 svenska riksdaler så kommer du att bli belönad med 100 kronor till att spela bingo för. Därefter kommer du att kunna ta del av en insättningsbonus vilket innebär att du får extra pengar att spela för när du sätter in pengar. Och ibland kan det komma andra slags överraskningar i form av bonuspengar. Det enda du ska ha klart för dig är att du enbart kan spela bingo för dem och inte ta ut dem som kontanter.

Du kan också få ihop så kallade VIP-poäng genom att köpa bingobrickor och genom att samla ihop tillräckligt många sådana poäng kan du spana in vad shoppen har att erbjuda och betala prylarna med dina VIP-poäng! Det lönar sig med andra ord på mer än sätt att spela hos ahaBingo.

Säkerhet och hjälp

Det är inte ovanligt att man kanske känner en viss oro när det gäller pengar och spel på nätet men med ahaBingo kan du känna dig säker. Man använder särskilda krypteringar och innehar säkerhetscertifikat.

Ibland kan ju vissa frågor eller funderingar dyka upp när det gäller stora och små saker. Och då kan du glädjas av att ahaBingo dessutom har en kundtjänst som du kan nå i princip när som helst. Du kan välja om du vill ringa per telefon, om du vill mejla eller om du vill chatta med support direkt. Du når kundsupporten varje dag mellan klockan 8:00 och 24:00.

Om du är en äkta bingofantast och inte har provat ahaBingo ännu är det verkligen hög tid nu!

Aha Bingo

Aha Bingo