Caliber Bingo 


Direkt när du kommer in på Caliber Bingos hemsida så känns det riktigt hemtrevligt och välkomnande. Och devisen ”Sveriges roligaste bingosajt” känns inte långt ifrån sanningen. Du får direkt en bra magkänsla när du surfar in på Caliber Bingo. Genom sin modernisering har Caliber Bingo blivit ännu mer användarvänlig och ren i sin layout vilket gör att det är väldigt lätt att navigera sig på sajten och det är lätt att förstå hur man ska klicka sig fram för att nå dit man vill. Något som alltid uppskattas när man vill spela bingo på nätet.

Caliber Bingo

Caliber Bingo

Förutom bingo kan du också underhålla dig med olika casinospel, skraplotter och arkadspel så att alla kan hitta något som passar dem. Älskar du att spela bingo men känner att du inte vill lägga pengar på det varje gång? Du bara gillar själva spelandet för spelandets skull? Då är verkligen Caliber Bingo en sajt för dig! Här erbjuds du nämligen gratis bingo varje dag. Och det kanske bästa av allt är att du ändå har chansen att vinna pengar. Om du väljer att registrera dig hos Caliber Bingo kommer du att få spela en hel vecka innan du måste sätta in pengar på spelkontot för att vara med och vinna pengar. Det som gäller i fortsättningen är att du sätter in pengar en gång i veckan och så måste du omsätta en viss summa pengar för att du ska kunna spela gratis. Men trots det måste vi säga att det är värt det!

Hela Caliber Bingos sajt är på svenska så du behöver aldrig känna dig bortkommen när det gäller språket. Att få spela bingo på en hemsida som är så tydlig känns väldigt tryggt och skapar en trevlig atmosfär och tillsammans har det bidragit till att Caliber har nått framgång på bingomarknaden på nätet. Oavsett om du sedan väljer att spela bingo eller något av sajtens andra spel kan du vara säker på att spelen fungerar finfint eftersom man har lagt ner stor omsorg på att välja ut vilka spel som ska få vara med på sajten.

Eftersom det finns väldigt många olika bingosajter på nätet i dag kan det vara lätt att bli lite osäker på om sajten är bra eller bluff och bara kommer att lura dig på pengar. Caliber Bingo behöver du inte känna dig otrygg hos. Här är det nämligen helt säkert att spela eftersom de kontrolleras regelbundet och har dessutom ett större bolag i ryggan. Allt för att du som spelar inte ska behöva ha tankarna på något annat än underhållning och en avkopplande stund.

Tycker du om att ha möjlighet att ta del av suveräna kampanjer har du ännu en anledning till att välja att spela hos Caliber Bingo! Det finns inte direkt något som är negativt med Caliber Bingo och därför kan det egentligen inte sägas så mycket mer än att det verkligen är en sajt att rekommendera till dig som är ute efter ett kanonbra ställe att spela virtuell bingo.

Du behöver dessutom inte krångla med att ladda ner någon klient för att kunna spela utan du spelar direkt i webbläsaren. Och det som kanske gör det ännu bättre är att det kvittar vare sig du har Mac eller PC så fungerar det lika bra. Ett riktigt stort plus i kanten för Caliber Bingo!

När du registrerar dig får du också ta del av en generös välkomstbonus. Du får till att börja med 50 kronor gratis sedan får du 200 procent i bonus på din första insättning och gratis bingo plus gratis skraplott varje dag! Sedan kan du dessutom spela och ha chansen att vinna stora jackpottar varje dag hos Caliber Bingo, som är en väldigt generös bingosajt med andra ord!

Är du en riktig tvättäkta bingofantast? Då har du ännu ett skäl till att välja Caliber Bingo eftersom du då har chansen att bli invald i någon av sajtens VIP-klubbar. Så om du blir en lojal spelare hos Caliber Bingo kan du kanske ha turen att bli inbjuden till VIP-programmet. Blir du en medlem där har du tillgång till en personlig VIP-assistent, större bonusar där det ingår kontanta gåvor varje månad, du får ta del av särskilda kampanjer varje vecka och dessutom blir du extra uppmärksammad när det är särskilda dagar som födelsedag och jubileum.

Men även om du inte blir medlem i VIP-programmet har du i princip alltid en chans att få ta del av olika erbjudanden inom särskilda tidsramar. Därför är det absolut värt att kika in under fliken med kampanjer för att se till så att du inte missar något.

Hos Caliber Bingo finns det så klart bingorum för dig att spela i. Du kan välja antingen 75-bollarsbingo, 80-bollarsbingo eller 90-bollarsbingo. Och är du intresserad av att spela för att försöka kamma hem stora jackpottar är du verkligen på rätt ställe. Dessutom har du i god ordning också tillgång till en trevlig chatt med chattvärdar som du kan vända dig till om du skulle behöva svar på någon fråga. Genom att hålla till i Caliber Bingos chatt när du spelar kan du också vara med i ännu fler tävlingar där du har chansen att vinna bland annat bonuspengar.

Du kommer ju så småningom att behöva göra en insättning hos Caliber Bingo och då har du som vanligt lite olika alternativ att välja mellan. Där alla innebär att dina pengar är i trygga händer så klart. Du kan använda dig av VISA, MasterCard, Skrill, Neteller eller Ukash. De flesta av de här överföringarna innebär att du bara behöver vänta några minuter innan du kan börja spela på sajten.

Självklart har du också tillgång till deras kundtjänst på svenska om du någon gång skulle få problem med något eller helt enkelt har funderingar kring något på sajten som du vill ha svar på. Antingen kan du mejla deras kundsupport och få svar eller också kan du ringa gratis mellan klockan 10.00 och 18.00 varje dag för att få hjälp på svenska. Skulle det någon gång krisa utöver dessa timmar kan du alltid ringa till den engelskspråkiga supporten som har öppet under dygnets alla timmar och varje dag året om. Du behöver alltså aldrig känna att det inte finns möjlighet att få hjälp om du spelar hos Caliber Bingo. Det som skulle kunna göra sajten ännu bättre var om du kunde få hjälp via en livechatt.

Vill du spela bingo på en sajt som är helt på svenska, som är rolig och ständigt erbjuder sina spelare att ta del av olika kampanjer, har en kanoners välkomstbonus och gör att du känner dig både välkommen och trygg har du hittat rätt om du väljer Caliber Bingo!

Caliber Bingo

Caliber Bingo