Jackpotjoy


Vill du spela bingo hos en sajt som har vunnit miljoner brittiska hjärtan och som numera finns även på svenska? Då är sajten Jackpotjoy Bingo något för dig! Förutom olika typer av bingo erbjuder sajten slots och andra populära casinospel som kan vara kul om man vill få ett avbrott från bingon någon gång. Dessutom har du chansen att vinna finfina priser hos Jackpotjoy! Under 2011 kammade faktiskt Jackpotjoy hem diplom i tre kategorier vilket gör att du kan känna dig extra säker när du spelar på den här sajten. Den vann nämligen Årets Bingosajt, Årets Slotssajt och Årets Marknadsföringskampanj. Med andra ord är det ganska lätt att förstå att den här sajten redan bär på ett väldigt gott rykte och spelarna blir bara fler och det är inte svårt att förstå varför.

Jackpotjoy

Jackpotjoy

Förutom det argumentet, som i sig borde vara väldigt övertygande till att du ska välja att spela bingo där, finns det lite mer att ta på. Bland annat är det en väldigt trevlig sajt som du med lätthet kan lära dig att hitta hos. Den är tilltalande i sin design och layout och du kan enkelt hitta de olika spelen som finns under kategoriserade flikar. Vill du ha chansen att prova olika spel innan du sätter in pengar kan du göra det hos Jackpotjoy. Du får nämligen möjligheten att spela demoversioner.

Att vara medlem och spela bingo hos Jackpotjoy innebär att du får ta del av väldigt generösa vinster. Bland annat delas det ut mer än en miljon kronor varje månad i vinster. Om du registrerar dig hos Jackpotjoy kan du också bli en av de tio personer som vinner varje sekund hos den här sajten. Du har chansen att vinna jackpottar av olika slag som du förmodligen kommer att lockas ordentligt av.

Som sagt finns det en hel del olika kampanjer på Jackpotjoy och när du registrerar dig kommer du att få 100 kronor i prova på bonus och om du känner att du trivs, vilket du förmodligen kommer att göra, får du ännu mer bonus när du sätter in pengar första gången på ditt spelkonto. Dessutom kommer du sedan att kunna samla in poäng när du spelar. Och ju mer du spelar desto fler poäng samlar du på dig!

Om du älskar bingo och är på jakt efter ett ställe att hänga på där du kan trivas och spela ditt favoritspel är Jackpotjoy Bingo definitivt ett utmärkt alternativ för dig! Man har jobbat på att verkligen försöka tillfredsställa alla slags bingospelare och i takt med att spelarna ökar kommer förmodligen också spelutbudet att utökas. Men överlag är det inte särskilt svårt att förstå hur Jackpotjoy har kunnat växa till sig och bli så stort som den är i dag. Det finns en trevlig värmande känsla att spela bingo på den här sajten, spelutbudet är bra även om det kan utökas ytterligare och det finns en hel del andra funktioner som gör att sajten får ett otroligt mervärde att spela hos.

Det finns lite olika bingovarianter att välja när du spelar hos Jackpotjoy. Om du vill uppleva gemenskap samtidigt som du spelar kan vi varmt rekommendera den klassiska bingon. Du kan köpa brickor från 20 öre och ge dig in i spelet. Chatta med medspelare och hoppas på att vinna. Varför inte hålla tummarna för den gemensamma jackpotten? Dessutom är det så bra med det här bingorummet att den som vinner jackpotten får hälften själv medan den andra hälften delas bland de övriga spelarna.

Om du vill kan du prova 90-bollars variantbingo där jackpotten fungerar likadant som i klassisk bingo. Superjackpotten ligger på hela 100 000 kronor varje dag förutom fredagarna då du har chansen på 250 000 kronor. Emellanåt kan chattvärden också erbjuda ännu fler vinstmöjligheter.

En annan väldigt trevlig bingovariant som Jackpotjoy erbjuder är Mönsterbingo och om du gillar när chatten håller i gång och bubblar av liv är det alltså den här bingon du ska välja. Ibland kan det till och med dyka upp roliga överraskningar i chatten så håll ögonen öppna!

Till sist finns det ett annat väldigt populärt 90-bollarsbingospel där du har flera chanser att vinna. Här spelar man nämligen tre stycken så kallade delomgångar och i varje delomgång har du chansen att vinna.

Här finns så att säga allt som den bingotokige kan drömma om. Suveräna jackpottar att vara med om att vinna, även om det inte är du som vinner den. Just på grund av att en av stöttepelarna för Jackpotjoy är gemenskap väljer man att dela upp jackpottarna bland spelarna. Här ska alla kunna vinna! Det finns ständigt roliga kampanjer att ta del av och om du spelar tillräckligt mycket kan du ha turen att få ett mejl och ett telefonsamtal som erbjuder dig att bli VIP-medlem vilket gör att du får ännu fler förmåner. Dessutom finns det något som kallas för Joy shoppen där du kan vara med och omvandla dina poäng till finfina priser. Tillsammans med Jackpotjoy radion ger de här små extra sakerna väldigt stort mervärde när du spelar bingo på den här sajten.

Behöver du någon gång hjälp kan du snabbt och lätt få hjälp antingen genom att ringa den svenska supporten som har öppet varje dag mellan klockan 09.00 på morgonen till klockan 21.00 på kvällen. Om du vill kan du också mejla dem och vara beredd på att snabbt få ett svar. Det som saknas skulle då vara att ha möjligheten att livechatta med kundsupporten och få hjälp på det viset. Men du kommer inte att bli besviken om du ringer eller mejlar heller.

När du ska sätta in pengar på ditt spelkonto hos Jackpotjoy kan du välja bland de vanligaste alternativen och därmed också känna dig säker på att dina pengar kommer dit dem ska och ingen annanstans. Du kan välja bland annat VISA, MasterCard, vanlig hederlig banköverföring eller e-plånböcker så som Moneybookers och Neteller.

Så för att sammanfatta Jackpotjoy Bingo snabbt och enkelt så är det här en sajt som är lätt att tycka om och spela bingo hos. Du får en rolig spelupplevelse och kommer att känna den sprudlande gemenskapen i chatten. Dessutom får du bra bonus med möjligheter att ta del av trevliga kampanjer. Väljer du att spela bingo hos Jackpotjoy kommer du inte att bli besviken utan kan luta dig bekvämt tillbaka och vara medveten om att du spelar bingo på en av de sajter som är med i topp bland favoriterna för sajter att spela bingo på.

Jackpotjoy

Jackpotjoy