Lyckobingo


Att hitta en bingosajt på nätet som du trivs med och finner underhållande kan kännas som att leta i en djungel. Men om du vill välja rätt från början kan du välja LyckoBingo! Den här sajten har sedan den lanserades blivit oerhört populär bland svenska bingospelare som håller till på nätet. Och en av anledningarna är förmodligen den stilrena designen som också gör at det är enkelt att lära sig att navigera på sajten och hitta rätt i de olika menyerna. Dessutom kan du ta del av trevliga bonusar när du spelar bingo på den här sajten.

LyckoBingo

LyckoBingo

Här kan du spela olika typer av bingo och du kommer ganska snabbt att hitta din favorit hos LyckoBingo.com. För att du ska kunna bekanta dig med sajten erbjuds du en fin liten bonus på 50 kronor som du kan spela för utan att behöva sätta in några pengar till att börja med. Dessa kan du använda för att köpa bingobrickor och prova de olika bingospelen. Något som är välkommet när man är på jakt efter ett nytt ställe att spela bingo på. Då kan du själv avgöra om LyckoBingo är så bra som det sägs och du kommer inte att bli besviken. Så direkt när du har registrerat dig kan du börja spela bingo. När du väl har använt upp dina 50 kronor kommer du förmodligen känna precis som de flesta andra, att du vill fortsätta ditt bingospel här och när du ska göra din första insättning kommer du att få ännu en insättningsbonus på 200 procent! Alltså kan du få en insättningsbonus på upp till 2000 kronor. Detta gör att LyckoBingo.com sållar sig till en av de sajter som erbjuder de allra bästa bonusarna. Förutom dessa två finfina välkomstbonusar kommer du snabbt att inse att du kan ta del av olika kampanjer och erbjudanden som du enkelt kan hitta under fliken kampanjer. Och om du får upp ögonen för LyckoBingo.com kommer du också att märka att du kommer att belönas rikligt om du blir en trogen spelare.

Men här kan du inte bara spela bingo. Ibland kan det som bekant vara skönt med ett avbrott och spela något annat emellanåt och här kan du alltså roa dig med bland annat Keno, olika spelautomater eller videopoker. Så om du spelar bingo hos LyckoBingo kommer du aldrig behöva vänta utan du kan lätt döda tid med de andra spelen under tiden du väntar.

Många anser att chatten i bingorummen är väldigt viktig för att det ska bli ett socialt spel och det ger dessutom bingosajten ett mervärde. Det har LyckoBingo tagit fasta på och du kan enkelt lära känna andra bingofantaster och du kan få hojta bingo och ta emot grattis från dina medspelare, vilket alltid gör att det känns lite extra roligt att få vinna. Detta är något du kan se framemot när du spelar hos LyckoBingo.

LyckoBingo är bara en av många sajter som erbjuder bingo på nätet men den står faktiskt ut gentemot många av dem. Du får som sagt suveräna välkomstbonusar, du kan ta del av ett stort utbud av olika jackpottar när du spelar bingo, sajten är väldigt användarvänlig och du behöver aldrig leta länge för att hitta det du letar efter. Men den största punkten är förmodligen också den viktigaste och det är det stora utbudet av bingospel.

Jackpottarna har också en betydande del i var man spelar bingo på nätet och här kan du i princip ha chansen att kamma hem en jackpot i nästan vartenda bingospel. Det gör ju det hela lite mer spännande och också ännu mera roligt att spela bingo hos LyckoBingo. Det finns både fasta jackpottar och progressiva som växer ju fler som spelar.

Är du någonsin osäker på hur något av bingospelen fungerar hos LyckoBingo behöver du inte sitta ovetandes särskilt länge eftersom man har jobbat hårt på att göra webbplatsen tydlig för sina spelare och det finns detaljerade beskrivningar för samtliga spel som är enkla att förstå. Allt för att göra din tid hos LyckoBingo till den bästa.

Hos LyckoBingo kan du spela bingo dygnet runt vilket gör att du när som helst kan spela. Alla är vi olika och alla har olika scheman i vardagen. Det är något den här bingosajten tar hänsyn till och du kan besöka flera olika bingorum och prova olika varianter. Ännu ett plus i kanten är att det är sällan du behöver vänta när du spelar här eftersom det vanligtvis inte dröjer mer än några sekunder mellan spelomgångarna.

Det är alltså inte svårt att förstå varför LyckoBingo har skördat sådan framgång bland svenska bingospelare på nätet. Du kan spela 75, 80 och 90-bollarsbingo och dessutom få vara med och spela de roliga spelen i chatten. Något som verkligen skapar mervärde på LyckoBingo.com. Eftersom sajten är en del av St Minvers nätverk så är det därmed också tilldelat en EU-licens som gör att du inte behöver betala någon form av vinstskatt. Och det är verkligen värt ett hurra! Du kommer aldrig behöva oroa dig för att du inte skulle vara trygg hos LyckoBingo eftersom deras Parlay står bakom deras bingorum och de är kända för att erbjuda en säker mjukvara. Dessutom behöver du inte tänka på att ladda ner någon särskild klient utan du spelar direkt i webbläsaren. Det enda du behöver är att vara registrerad på sajten och logga in när du känner för att spela bingo.

Hos LyckoBingo kan du också spendera tid i det trevliga forumet där du kan träffa likasinnade bingofantaster och dessutom läsa till exempel horoskop, se vilka som har vunnit i olika tävliga och dessutom kan du tjäna på att du värvar nya medlemmar tills sajten. Om du är en riktigt trogen spelare kan du också en dag få ta emot ett mejl som erbjuder dig att bli VIP-medlem i någon av deras klubbar och därmed också få ta del av särskilda kampanjer och ännu fler förmåner än tidigare. Ännu ett ypperligt skäl till att du ska välja att spela hos LyckoBingo.com.

Man är väldigt noga med att hantera sina spelares pengar varsamt och när du ska göra en överföring kan du välja mellan att använda VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Ukash eller Instant Bank. Du bestämmer helt enkelt vilken metod du själv föredrar. Och skulle du någon gång har några frågor, funderingar eller problem kan du alltid vända dig till deras kundsupport och räkna med att få snabb hjälp. Du kan antingen mejla eller ringa kundsupporten. Om du ringer och vill ha hjälp på svenska kan du ringa varje dag mellan klockan 10.00 och 18.00. Skulle du behöva få hjälp via telefon när den svenska telefonsupporten inte är öppen kan du vända dig till den engelskspråkiga supporten som har öppet dygnet runt årets alla dagar. Det som saknas hos LyckoBingo.com är med andra ord en livechatt som erbjuder spelarna att de snabbt kan chatta med kundsupporten för att få hjälp.

I övrigt finns det inte så mycket att anmärka på hos LyckoBingo.com. Det är helt enkelt en bingosajt som tillhör toppen och du kan spela bingo här oavsett om du har en PS eller en Mac vilket höjer LyckoBingo.com ytterligare. Spelutbudet är stort och det är enkelt att leta sig runt på sajten. Du kan dessutom räkna med att man regelbundet jobbar på att uppdatera och förbättra sajten vilket gör att även spelupplevelsen ständigt blir bättre. Och sedan är det som sagt några av de bästa bingobonusarna på nätet du får ta del av om du väljer att spela hos LyckoBingo, så sätt i gång!

LyckoBingo

LyckoBingo