MamaMia Bingo


För vissa är spelet bingo inte bara ett spel, det är en livsstil. Och med internets oändliga möjligheter har det blivit ännu enklare att prioritera sitt bingointresse och träffa likasinnade bekantskaper genom alla bingosajter som ständigt verkar ploppa upp. En sajt som vill skapa en värmande gemenskap bland bingofantaster och människorna bakom den virtuella bingohallen är MamaMia Bingo.

Mama Mia Bingo

Mama Mia Bingo

Surfa in på MamaMia Bingo

Direkt när du surfar in på MamaMia Bingo som sprudlar av lila färg känner du dig välkommen. Du kan spana in vad personerna bakom sajten pysslar med och läsa deras blogg. Hos MamaMia Bingo kan du njuta av att spela bingo på egen hand eller mot andra spelare. Och om du vill spela mot andra kan du passa på att delta i den gemensamma chatten och få spela bingo på ett socialt sätt fastän du sitter hemma. Vid särskilda tider kommer dessutom moderatorer finnas med i chattarna där de håller koll så att det är en avslappnad och skön stämning som råder samtidigt som de ordnar med chattspel då och då.

Hos MamaMia Bingo har du chansen att kamma hem en jackpot i samtliga bingospel. För att du ska kunna vinna en jackpot gäller det att få bingo inom ett visst antal dragna nummer.

Bingospel hos MamaMia

Det finns ju som bekant olika typer av bingospel och hos MamaMia kan du smaska i variantbingo, mönsterbingo och 90-bollarsbingo!

Variantbingon är ju förmodligen den bingotyp där du har störst chans att vinna i och med att den bygger på flera dragningar. Som vanligt börjar det med målet en rad som därefter utökas och till slut gäller det att fylla i hela bingobrickan. Mönsterbingon är inte något komplicerat utan påminner om den klassiska bingon. Skillnaden ligger i att det finns ett mönster på bingobrickan som man ska försöka pricka i alla nummer på. Sist men inte minst finns det 90-bollarsbingon som likt namnet skvallrar om betyder att man spelar bingo med 90 bollar. Skulle du lyckas pricka i en full bricka inom 50 dragna nummer kan du slå på leendet eftersom du har chansen om en jackpot. Detta är alltså de olika varianterna av bingo som finns att tillgå hos MamaMia Bingo.

Dessa bingosorter har man skapat olika bingorum kring och du kan välja mellan ett antal olika hos MamaMia Bingo. Det är bara till att registrera sig och bli medlem så kan du prova de olika rummen tills du hittar din favorit.

Till att börja med finns rummet Club60 där du som gillar klassisk variantbingo kan kika in i. Bingo i Club60 har lyckats bli väldigt populärt bland sajtens medlemmar och för att kunna vinna en jackpot gäller det att få ihop en full bricka innan 60 nummer har dragits.

Vidare finns Trio som påminner om Club60 och därmed är detta också en slags variantbingo. Men till skillnad från det förstnämnda rummet där du får köpa 9 bingobrickor per spel bara får köpa tre brickor. Även detta är en poppis bingoform med chans på jackpott inom 60 dragna nummer.

Rummet med Pic-Bingo är lite annorlunda mot andra bingospelsrum men det är en väldigt rolig form av mönsterbingo. Mönstret kan bytas ut emellanåt men just för tillfället sprudlar kärleken och mönstret är i form av ett hjärta. Har du målat hela ditt hjärta innan 33 nummer är dragna kan du kamma hem jackpotten. Och du kan faktiskt köpa så mycket som 24 bingobrickor i det här rummet!

Vanlig variantbingo finns så klart också på plats hos MamaMia Bingo och du får köpa totalt 12 spelbrickor under en omgång. Från denna vanliga form av bingo kan du hoppa till att spela i rummet med 90-bollarsbingo med billiga bingobrickor och en jackpott innan 50 nummer.

Sist men inte minst har MamaMia Bingo ett bingorum som skiljer sig mot många andra sajter. Det ger ett mervärde. För vår allas Arne Weise har ett alldeles eget bingorum där man kan spela variantbingo. Om du passar på att spela mellan klockan 17:00 till 19:00 på torsdagarna kan du dessutom få chatta själv med Arne och vara med i tävlingar som han anordnar med bland annat frågesport och liknande. Får du ihop en full bingobricka innan 56 nummer är dragna når du jackpot! Ett bra skäl till att spela på den här sajten.

Välj MamaMia Bingo

Det finns flera skäl att välja att spela hos MamaMia Bingo och det är inte för inte som sajten ständigt växer och i dag kan titulera sig som en av de mest populära sajterna som erbjuder bingo på nätet. Här kan du registrera dig och bli medlem för att få ta del av ett gediget utbud av olika typer av bingo i olika spännande bingorum. Och det är ju det mest väsentliga. Men inte nog med det har man öppet dygnet runt och genom att ha tillgång till en bärbar dator eller surfplatta kan du spela var du vill, när du vill och hur du vill. Du blir liksom aldrig begränsad. Sedan har man också lagt stor vikt vid att skapa band mellan olika spelare och därför kan man genom att bli medlem också bli en del av den community som finns på sajten. Varje år anordnas dessutom bingoresor som medlemmarna kan åka med på för att öka gemenskapen ytterligare. Upptäck möjligheterna med MamaMia Bingo du också och bli medlem redan i dag! När du registrerar dig får du direkt 50 kronor att köpa bingobrickor så att du ska kunna prova de olika bingorummen utan att bekosta det själv till att börja med. Dessutom har du tillgång till en trevlig kundsupport som jobbar för att hjälpa dig så snabbt som det bara är möjligt. Ring, mejla eller chatta med supporten live för att få svar på dina frågor eller funderingar kring bingo eller sajten i sig.

Genom att spela bingo hos MamaMia Bingo får du chansen att träffa likasinnade människor både på nätet och om du deltar vid någon av alla de bingoträffar som anordnas. Kanske kan du hitta en ny bästa vän? Börja spela bingo hos MamaMia Bingo du också!

Mama Mia Bingo

Mama Mia Bingo