Maria Bingo


Bingons magiska värld omsveper en massa svenskar både i de traditionella spelhallarna och ute på internet i dag. Det finns oerhört många olika sajter som erbjuder bingo i alla möjliga och omöjliga former. Men så finns det ju så klart vissa som har hunnit bli större och mer väletablerade än andra. En av de virtuella bingohallar i dag som verkligen har hunnit göra sig ett namn och varit med i princip sedan startskottet för bingo på nätet är Maria Bingo på Maria.com

Maria Bingo

Maria Bingo

Bingo hos Maria

Eftersom Maria.com tillhör en av de äldsta svenska sajterna i dag som erbjuder bingospel innebär det indirekt att de också har hunnit utveckla sajten fortlöpande. Sedan starten 2006 har Maria Bingo faktiskt växt till sig så pass mycket att de nu stolt kan erkänna sig som en av Nordens största bingoleverantörer. Du kommer med andra ord inte bli besviken om du väljer att spela bingo hos Maria.com.

Här kan du spela bingo precis när du själv vill. Kanske kryper det i kroppen sent en tisdagskväll och du bara känner att du måste spela en omgång bingo. Då kan du surfa in direkt på Maria Bingo och stilla ditt sug. Varför inte prova något nytt spel varje vecka eller delta i någon rafflande bingoturnering? Genom att snabbt och lätt bli medlem kan du dessutom få ett nyhetsbrev skickat till dig varje vecka så att du aldrig missar något kalaserbjudande eller liknande.

Olika bingospel och bingorum

Det kvittar om du har spelat bingo i åratal eller om du aldrig har sett en bingobricka tidigare. Alla får plats hos Maria Bingo och alla kan lära sig att spela här. Och i varje bingospel har du dessutom chansen att kamma hem en jackpot genom att få bingo inom ett visst antal dragna bollar.

Du kan spela 90-bollars bingo vilket säkert kommer att påminna dig om variantbingo med tanke på att man spelar flera omgångar med samma bricka. Så klart dras 90 nummer i det här spelet och det gäller att till slut fylla hela sin bingobricka med 15 nummer totalt.

75-bollars variantbingo är ett annat bingospel du kan spela hos Maria. Här spelar du med tre enskilda 5 gånger 5 rutors spelfält, vilket innebär att en bingobricka innehåller sammanlagt 75 nummer. I detta bingospel kommer alltså 75 nummer att slumpas ut och precis som i vanlig ordning när det gäller variantbingo har man flera chanser att vinna. Först gäller det som alltid att få fem i rad och därefter ska man få två rader och så vidare. Till slut är målet en full bricka som gäller.

Sedan finns det självklart också gammal hederlig klassisk bingo för dem som föredrar den varianten. Här spelas enbart en omgång där det gäller att pricka in fem i rad antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt.

Det finns som sagt olika bingorum man kan hålla till i hos Maria Bingo och det kan vara en god idé att prova allihop för att så småningom kunna utse vilken som blir ens egen favorit. Alla tycker ju lite olika.

Till att börja med kan man gå in i Mega Jackpot Room som är ett slags nätverk. Detta är ett relativt nytt bingorum hos Maria.com och eftersom det är ett nätverk spelar du mot andra bingofantaster inom samma nätverk. Här kan du glida in och spela precis när som helst på dygnet och genom att spela i nätverk blir vinsterna också mycket högre. I det här rummet håller Maria Bingo garanterade vinster på 80 000 kronor om dagen i Bingo Linx medan själva Mega Jackpot Room delar ut vinster på mer än 650 000 kronor varje dag! Så vad väntar du på?

Ännu ett bingorum som du kan tassa in i och spela bingo när du vill på dygnet är Studio 60. Spana in Studio 60 med dess populära spel och chansen om en jackpot inom 60 dragna nummer.

Vill du spela 90-bollars bingo ska du klicka dig in till bingorummet Diamond Daubers som också detta är öppet dygnet runt. Bingobrickorna är billiga och du har chansen att kamma hem den så kallade Bonanza-jackpotten.

Ett annat nätverk hos Maria Bingo är Speed Bingo. Detta kan du dessvärre inte spela dygnet runt men öppettiderna för Speed Bingo är trots allt generösa med tanke på att det är öppet för spel mellan 12:00 och 23:59. Som man hör på namnet är detta bingo som det är lite fart och fläkt i med tanke på att bollarna ploppar upp med varannan sekunds mellanrum. Du behöver inte heller vänta länge på ett nytt spel eftersom det drar i gång ett nytt redan var tredje minut.

Det finns som sagt något för alla smaker och sajten är uppbyggd på ett sådant sätt att man lätt kan navigera sig mellan olika bingorum. Om man jämför Maria Bingo med vissa andra sajter med bingospel så finns det kanske inte så mycket som kan ge mervärde i form av att göra sitt medlemskap mer personligt än ett smeknamn. Men är man enbart ute efter bra bingospel på nätet är den här sajten verkligen att rekommendera!

Prata med andra

De flesta bingosajter i dag erbjuder funktionen att man kan chatta med sina motspelare och vända sig till en chattmoderator om man behöver svar på någon fråga eller liknande. Maria Bingo är inget undantag på den fronten. Dessutom har man möjligheten att delta i chattspel som chattmoderatorn håller i. Utöver att vara en slags lekledare gäller det för moderatorn att kolla så att alla håller en vänlig ton i chatten och att det inte ska bli någon otrevlig stämning.

Skulle du någon gång behöva komma i kontakt med kundsupporten så finns det flera alternativ och du kan vända dig hit med stora och små frågor. Antingen ringer du, mejlar eller chattar live med personalen. Du kan höra av dig och få svar mellan klockan 8:00 och 24:00 dagligen. Så du behöver aldrig oroa dig för att du ska sitta som ett frågetecken.

Bonus hos Maria.com

Självklart erbjuder också Maria Bingo bonusar för att du väljer deras sajt när du vill spela bingo. Men som vanligt gäller också vissa krav för att du ska få ut den. Är du helt ny hos Maria Bingo kan du räkna med en välkomstbonus på 100 kronor om du sätter in 100 kronor själv. Mer om vilka olika regler och villkor som gäller för dina bonuspengar kan du läsa om på Maria.com. Dock kommer du att genom att skapa ett chattnamn kunna få en gratisbonus på 50 kronor. Dessa pengar kan du enbart använda för att betala för bingobrickor när du vill spela och du kan inte heller få ut dessa 50 kronor från ditt spelkonto. Detta är ett utmärkt sätt att prova på olika spel hos Maria Bingo utan att använda egna pengar. Då kommer du kunna komma underfund med huruvida du trivs på sajten eller om du hellre vill prova någon annan. Men när du spelar hos Maria Bingo kan du vara säker på att du befinner dig i trygga händer!

Maria Bingo

Maria Bingo