Paf


Tycker du om att underhålla dig själv med att spela bingo på nätet? Tycker du om att skänka pengar till välgörande ändamål? Om du har svarat ja och inte har hunnit prova på att spela bingo hos Paf Bingo på nätet är det hög tid för dig att kika in på sajten. Här får du nämligen spela bingo i en trygg och trevlig miljö samtidigt som du skänker pengar till välgörande ändamål. Paf Bingo erbjuder sina kunder att spela bingo på en sajt som håller sig i toppen på marknaden och själva bolaget håller till på Åland. För att få bedriva sin verksamhet behöver de uppfylla höga säkerhetskrav vilket gör att du som spelar bingo hos Paf ska kunna känna att du befinner dig i trygga händer. Detta märker man ganska snabbt är en av sajtens grundpelare.

Paf

Paf

Om du vill spela hos Paf Bingo behöver du inte oroa dig över att det skulle vara särskilt krångligt att komma i gång. Du registrerar smidigt ett spelkonto och kan snabbt börja spela. Designen på sajten kännas väldigt enkel att komma underfund med och därför är det väldigt lätt att navigera sig runt på bingosidan. Du kommer definitivt inte bli besviken om du väljer Paf Bingo. Här spelar du med vänner! Paf står faktiskt för play among friends, och vem vill inte göra det? Dessutom erbjuder Paf Bingo dig att prova spela gratis när du har registrerat dig genom att du får 5 euro att spela för.

En annan trevlig funktion på Paf Bingo är att du kan samla på dig något som kallas för lojalitetspoäng. Varje gång du spelar för 1 euro som du själv har satt in på sidan får du poäng. När du har nått 500 poäng kan du välja om du vill förvandla poängen till en bonus som du kan köpa ännu fler bingobrickor för. Så är du en riktigt inbiten bingospelare kan Paf verkligen rekommenderas.

Hos Paf Bingo kan du med all säkerhet hitta ett bingorum som du kommer att trivas i. I nuläget erbjuder man fem olika rum, Variant 2, Silverrummet, Bronsrummet, Strandrummet, Vinterrummet. Variant 2 är det mest populära rummet och bjuder på 75-bollarsbingo. Vinterrummet är ett säsongsrum som varierar beroende på vilken årstid det är. Plus att du kan spela olika minispel vid sidan om, väl värt ett besök! Mer om de olika bingorummen kan du läsa om på Paf Bingos hemsida. Dessutom ska du inte glömma att kika in under fliken kampanjer, där kan du med all säkerhet hitta något som lockar dig och här är man generös med kampanjer som gäller alla dagar i veckan!

Precis som på andra bingosajter kan du när du har registrerat dig använda chatten och träffa nya vänner eller vända dig till någon av chattvärdarna om du skulle ha någon fråga angående bingospelet eller liknande. Chatten har blivit en väldigt viktig del i bingospelandet på nätet och här har Paf Bingo hängt med i svängarna och erbjuder ett trevligt ställe för samtal spelarna emellan. Tummen upp för det!

Paf.com erbjuder inte bara bingospel som du vet om du har besökt sidan någon gång. Men det går inte obemärkt förbi att bingodelen får ta upp mycket plats och det syns att det är någon som har tänkt till när man gjorde sajtens layout. Du får en snabb överblick över hur sidan är uppbyggd och det är lätt att hitta utan att du klickar dig vilse. Skulle du ha funderingar kring något på sajten kan du alltid vända dig till kundsupport och få ett svar snabbt. Det finns egentligen inget som kan pekas ut som särskilt negativt med Paf Bingo utan snarare kan man säga att om du väljer att spela hos Paf Bingo så kommer du att vara säker på att du får en rolig stund. Skulle du någon gång tröttna lite på bingon kan du alltid prova något av alla de casinospel som sajten också erbjuder. Sedan kan du alltid gå tillbaka till bingon, ett väldigt bra alternativ om man vill skifta mellan olika spel emellanåt men inte behöva skapa konton på olika sajter.

Hos Paf Bingo spelare du bara mot andra registrerade Paf-spelare och kan inte möta spelare från andra sajter än Paf.com. Dessutom använder Paf sig av Parlay Entertainment för att genomföra bingodragningarna. Parlay har nämligen en nummergenerator som drar nummer slumpvis och du kan alltså vara säker på att det här inte är en sida som håller på med bluffmakeri. Hos Paf Bingo behöver du inte heller ladda ner någon klient för att kunna spela. Utan här spelar du direkt via din webbläsare. Så du som inte vill krångla med nedladdningar och installationer kan pusta ut om du väljer Paf Bingo.

Självklart har du möjligheten att kamma hem en jackpot när du spelar hos Paf Bingo. Beroende på vilket bingorum du spelar i kan du vara med om en given jackpot eller en progressiv.

När du ska föra över pengar kan du vara säker på att det inte ska vara några problem när det gäller Paf.com. Du kan antingen göra en vanlig banköverföring, använda bankkort med VISA eller MasterCard eller också kan du använda dig av så kallade e-plånböcker såsom Moneybookers och Neteller.

Behöver du någon gång support i ditt bingospelande kan du snabbt och lätt få svar på dina frågor om du ringer till kundtjänsten som har öppet från klockan nio på morgonen ändra fram till midnatt. Det gäller alla dagar i veckan och när du ringer är Paf.com så generösa att det är gratis vilket gör att du inte behöver känna dig olustig över att det kanske skulle resultera i en dyr telefonräkning. Det blir det inte. Känner du dig mer bekväm med att skicka ett mejl kan du också göra det i stället. Hade de erbjudit en livechatt hade det höjt sajten ytterligare.

För att summera Paf Bingo är det en väldigt trevlig sajt med fokus på att spelarna ska känna sig trygga och att de ska spela med vänner. Det är lätt att lära sig hitta på sidan som dessutom är väldigt snyggt utformad. Vare sig du är ny i bingons värld eller om du har spelat bingo tidigare kan Paf Bingo absolut rekommenderas om du är ute efter att spela bingo på nätet. Att de lojala spelarna belönas med poäng som kan omvandlas till bonusar är ett trevligt inslag hos Paf Bingo. Här finns helt enkelt bingospel för alla!

Paf

Paf